Sistemul audio

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Sistemul audio

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2017-01-09, 18:42

- La inceput am avut la calculator doua boxe mici pentru calculator.
- Apoi am vrut sa imi cumpar doua difuzoare Sony, dar nu am gasit sau erau prea scumpe si mi-am cumparat doua difuzoare LG pentru masina, rotunde cu tweetere, diagonala de 12 cm cred , 4 ohmi, 45W cred si am dat la cineva sa imi faca doua boxe pentru ele. Am adaugat si dufuzoarele de la boxele de calculator si foloseam amplificatorul de la ele.
- Apoi am vrut sa imi cumpar un sistem 5.1 mic Watson, dar cand am fost la magazin nu mai era si mi-am cumparat un alt sistem 5.1 mic pentru calculator. Difuzorul de la subwoofer era rotund, avea diametrul de 10 cm si era de 20W. Tot veneau vechii de jos pentru ca era bassul prea puternic si se auzea la ei.
- Apoi mi-am cumparat un difuzor Sony pentru bass, hexagonal, cu diametrul de 45 cm, doua bobine de 4 ohmi si 1500W. Da. Laughing Nemaiavand bani si pentru boxa, am modificat ambalajul si am facut o boxa din carton. Da. Laughing L-am conectat la sistemul 5.1 in loc de subwooferul original si bassul era super, cateodata iti bruia vederea. Da, stiu sa fac boxe. Laughing Dupa un timp am dat la cineva sa imi faca o boxa experimentala, cam cat o masina de spalat. Eu am zis sa faca boxa din PAL si sa o prinda cu multe suruburi, dar ei au facut-o din PAL prinsa cu pene de lemn si aracet. Bineinteles nu a fost cum trebuie si boxa bazaia si baraia. A trebuit sa o demontez si unele parti bineinteles ca s-au rupt si a trebuit sa tai din placi. Apoi am lipit cu aracet un fel de burete izolator pe o parte a placilor si am inceput sa le montez cum trebuie, cu multe suruburi. Pana la urma boxa a iesit cum trebuie, dar mai mica. Nu bazaia, nu baraia, se auzea foarte bine. Dar nu am mai reusit sa fac tuburile de bass. Am montat difuzorul si am testat-o. Se auzea super si cateodata iti vibrau tare genele. Asta doar cu un amplificator pentru subwoofer cu difuzor de 20W. Apoi i-am cerut in imprumut la tata un amplificator stereo de aproximativ 60W si l-am folosit pentru subwoofer. Acum era mult mai super. Iti bruia imaginea, iti trepidau toate pe tine, geamurile si usile trepidau. Dupa un timp i-am gasit o pozitie mai buna, cu fata catre calorifer si asa se auzea si mai bine. Trepida blocul! Stau la etajul 4 si am coborat la etajul 3 si vibrau peretii din bloc, vibra balustrada. Laughing Dar nu a venit nici o data nici un vecin. Poate nu isi dadeau seama ce ii. Laughing
- Apoi am vandut subwooferul meu Sony si mi-am cumparat un Receiver Sony 5.1 de 60W, fara iesire activa pentru subwoofer.
- Apoi mi-am cumparat 4 difuzoare Peiying pentru masina, rotunde cu tweetere, diagonala de 14 cm cred, 4 ohmi, 75W cred, si 2 difuzoare SAL pentru bass, rotunde, nu mai stiu ce diagonala, 8 ohmi, nu mai stiu cati W, ca sa fac boxele din fata, 2 difuzoare Peiying pentru masina, rotunde cu tweetere, diagonala de 10 cm cred, 4 ohmi, nu stiu cati W si 2 difuzoare SAL pentru bass, rotunde, nu mai stiu ce diagonala, 8 ohmi, nu mai stiu cati W, ca sa fac boxele din spate, si 2 difuzoare Peiying pentru masina, rotunde cu tweetere, diagonala de 10 cm cred, 4 ohmi, nu stiu cati W, ca sa fac boxa din fata de pe centru. Dar nu am mai avut bani sa imi fac boxele. Am ars un difuzor SAL mic. Pana la urma am vandut cele 2 difuzoare SAL mari unui amic, Alin.
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum