04. Downloadare, instalare si setari uTorrent

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

04. Downloadare, instalare si setari uTorrent

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2016-11-30, 11:46

- 2016.

- Downloadare:

-- Pe Taskbar, jos in stanga, dau click pe butonul 'Windows' si apoi pe icoana 'Microsoft Edge'. Dau click in bara de cautare, scriu 'Google.com' si dau Enter. Intru pe www.google.com si in bara de cautare scriu 'uTorrent' si dau Enter. Dau click sa intru pe www.utorrent.com . Dau click pe butonul 'Get uTorrent For Windows' apoi dau click din nou pe 'Get uTorrent For Windows'. Dau click pe 'Save'.


- Instalare:

-- Si apoi pe 'Run'. Dau click pe butonul 'Next', 'Next', 'I Agree', 'Next'. Debifez 'Start uTorrent when Windows starts up', apoi dau click pe butonul 'Next'. Debifez orice oferta, apoi dau click pe butonul 'Next' si tot asa. Apoi se va autodeschide uTorrent. Daca nu, dau click pe butonul 'Windows', apoi dau click pe icoana 'uTorrent'.


- Setari:

-- In windowul uTorrent dau click pe butonul 'Maximize'. Apoi dau click pe 'Options', apoi pe 'Preferences'. Dau click pe 'Directories', bifez 'Put new downloads in:' si dau click pe butonul '...'. Dau click pe 'This PC', dau dublu click pe partitia 'E:', apoi in ea dau click dreapta, selectez New>Folder, il numesc 'Downloads', dau Enter si apoi dau click pe butonul 'Select Folder'. De acum in colo uTorrent va downloada in acel folder. Dau click pe butonul 'Ok'. In windowul uTorrent dau click pe butonul 'Close'. uTorrent nu se va inchide de tot, ci va fi minimizat. Il gasiti in bara de jos in dreapta si puteti da click dreapta pe icoana 'uTorrent' si apoi sa apasati pe 'Exit' pentru a il inchide de tot. Debifez 'Always perform this check' si apas pe butonul 'Yes'.
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum