03. Downloadare, instalare si setari AVG AntiVirus FREE

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

03. Downloadare, instalare si setari AVG AntiVirus FREE

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2016-11-30, 08:50

- 2016.

- Downloadare:

-- Pe Taskbar, jos in stanga, dau click pe butonul 'Windows' si apoi pe icoana 'Microsoft Edge'. Dau click in bara de cautare, scriu 'Google.com' si dau Enter. Intru pe www.google.com si in bara de cautare scriu 'AVG' si dau Enter. Dau click sa intru pe www.avg.com . Dau click pe 'Log in to AVG MyAccount'. Imi introduc emailul si parola si dau click pe 'Login'. Dau click sa nu imi retina parola. Dau click pe 'AVG AntiVirus Free' si apoi la 'AVG AntiVirus FREE for Windows:  product info / user manual / download' dau click pe 'download'. Dau click pe 'Save'.


- Instalare:

-- Si apoi pe 'Run'. Dau click pe 'Yes'. Dau click pe 'Custom installation', bifez 'Basic protection', dau click pe 'Continue', apoi dau click pe 'Install now'. Imi introduc emailul si parola si apoi dau click pe 'Login'. Astept sa faca ce are de facut. Nu accept oferte. Dupa ce a terminat ce are de facut, incep sa il setez.


- Setari:

-- In AVG ZEN dau click pe butonul 'Settings & support' apoi dau click pe 'Device Settings', dau click pe 'Desktop' apoi pe 'Save Changes'. Dau click pe butonul 'Back'. Dau click pe 'AntiVirus FREE'. La 'Scan now', dau click pe butonul 'Settings', apoi la 'Scan Whole Computer' dau click pe butonul 'Settings'. Debifez 'Heal / remove virus infections without asking me' ( Ca sa nu ma trezesc ca imi sterge fara sa stiu, ce imi trebuie. ), iar restul le bifez pe toate. La 'Adjust scanning speed' selectez 'Fast'. Dau click pe 'Save current settings' si apoi dau click pe 'Start scan'.
-- Dupa ce este gata, in windowul AVG AntiVirus FREE apas pe butonul 'Close' si apoi in windowul AVG ZEN apas pe butonul 'Close'.
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum