01. Instalare Windows 10 Enterprise

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

01. Instalare Windows 10 Enterprise

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2016-11-30, 06:39

- 2016.

- Am Windows 10 Enterprise pe un DVD RW.
- La prima montare de PC, il pornesc si intru in BIOS si il setez, apoi intru pe DVDul cu Windows si incep sa il instalez.
- La reinstalare Windows, inainte de reinstalare imi fac ordine pe PC, salvez ce am de salvat, sterg ce am de sters, dezinstalez programe, dar mai las AntiVirusul ( AVG AntiVirus Free ) si Programul de Defragmentare ( Raxco: Perfect Disk ). Defragmentez Driveurile, apoi selectez defragmentare la pornire si dau restart. Dupa defragmentare scanez PCul cu AntiVirusul. Acum ca Driveurile sunt defragmentate si fara virusi, scot toate perifericele inafara de tastatura si mouse. Apoi dau restart. Intru in BIOS si verific setarile, apoi intru pe DVDul cu Windows si incep sa il instalez.

- Instalarea:

-- Language to install: English (United Stares). ( Pentru ca este mai bine pe Engleza decat pe romaneste. Windowsul este facut pe Engleza si este mai usor de inteles in limba originala, decat tradus pe romaneste. )
-- Time and currency format: English (United Stares). ( Pentru ca este mai bine pe Engleza decat pe romaneste. Pe Engleza, Windowsul va fi setat in format Englezesc (United Stares), programele se vor instala pe Engleza, rezultatele de pe internet vor fi pe Engleza. Daca este setat pe romaneste, Windowsul va fi setat in format romanesc, programele se vor instala pe romaneste, rezultatele de pe internet vor fi pe romaneste. )
-- Keyboard or input method: US ( Pentru ca tastatura este in acest format. Asa sunt majoritatea. )
-- Dau click pe 'Next'.

-- Dau click pe 'Install now'.

-- Bifez 'I accept the license terms'.
-- Dau click pe 'Next'.

-- Dau click pe 'Custom: Install Windows only (advanced)'.

-- Apoi vor aparea Driveurile. La prima instalare, dau click pe SSD, dau click pe 'New' si creez o partitie pentru Windows, 'C:'. Apoi dau click pe HDD, dau click pe 'New' si creez o partitie cat jumatate din spatiul de pe el pentru jocuri, 'D:', iar apoi mai dau click o data pe HDD, dau 'New' si creez o partitie cu cat a ramas din spatiu de pe el pentru programe, 'E:'. Apoi dau click pe 'C:', unde voi instala Windowsul si dau click pe 'Next'.
-- La reinstalare, la fiecare partitie dau click pe 'Format' ( Sterge tot ce ii pe Drive. ), apoi dau click pe 'C:' si dau click pe 'Next'.

( -- Las sa isi dea restart singur.
-- Las sa intre singur si sa isi faca setarile. )

-- Dau click pe 'Use Express Settings'.

( -- Las sa faca ce are de facut. )

-- Dau click pe 'Join a domain'.
-- Dau click pe 'Continue'.

-- Who's going to use this PC?
En Sabah Nur 2
-- Make it secure.
********
********
CODE
-- Dau click pe 'Next'.

- Gata, am instalat Windows 10 Enterprise.

- Urmatorii pasi dupa instalare Windows 10 Enterprise.
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum