Calatoritul in timp.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Calatoritul in timp.

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2010-11-29, 17:17

Pentru ca timpul nu exista nu poti calatori in ceva ce nu exista.
Tot ce exista se petrece pe loc, dar are diferite viteze de schimbare. Aceste viteze sunt diferite peste tot si sunt influentate de diferiti factori. Cu cat viteza de transformare este mai mare cu atat se spune ca timpul trece mai repede si cu cat viteza de transformare este mai mica, cu atat se spune ca timpul trece mai greu.
Viteza timpului in totdeauna se schimba si nu a fost aceeasi pe Terra si nu va ramane la fel ( Exemplu: Acum pe Terra timpul este accelerat si sa zicem ca o ora din trecut, nu este egala cu o ora din prezent. Diferenta de la 24 de ora a ajuns sa fie la sub 16 ore. Da, pe ceas arata la fel.... Fa rost de 3 ceasuri in stare buna de functionare. Unul foarte vechi, unul vechi si unul din prezent. Regleza-le pe toate la ora 00:00 si lasa-le sa mearga. O sa observi diferenta ca in prezent timpul trece mai repede. Oamenii de stinta se chinuie sa recalibreze ceasurile noi aparute continu. )
Daca ati observar si voi, mai demult aveati foarte mult timp sa faceti tot felu, iar acuma nu mai aveti timp sa faceti foarte multe. Asta este deoarece frecventa in Univers s-a schimbat si asa zisul timp se desfasoara mai repede. Lucrurile mari sunt mai greu de schimbat, dar cele mici sunt foarte usor afectate. Ca de exemplu voi stiti ca soarele sa rasara si sa apuna dureaza acelasi timp ( excludem anotimpurile ), asa ca timpul pe Terra ( cel de pe ceasuri ) este influentat de o zi ( asa zisele 24 de ore ) Pentru ca timpul trece mai repede, va dati seama ca din 24 de ore sunt sa zicem 16 ore asa ca "timpul" real este diferit de timpul unei zi si putem spune ca noi calatorim in vitor mai repede. Adica noi trecem prin 16 ore si deja am ajuns in ziua urmatoare. Da, practic asa este daca te iei dupa procesele de transfotmare si nu dupa reperul zi/noapte.
De ce copii ajung la pubertare mai repede? Frecventa accelerata le afecteaza evolutia fizica. De ce multe persoane sunt mari dar au minte de copil mic. Pentru ca sa evoluesi psihic iti trebuie practic niste activitati din care sa inveti, dar acele activitati sunt lucruri mai mari, care nu sunt asa mult afectate de frecventa si prin urmare dezvoltarea fizica este accelerata, iar cea psihica ramen in urma.
Prin urmare se poate accelera transformarea lucrurilor, asa zisul calatorit in vitor. Cu cat frecventa este mai redusa, cu atat mergi spre asa zisul vitor mai incet. Vine intrebarea ce se intampla cand frecventa este 0? Eu zic ca acest lucru este imposivil, deoarece existenta are o vibratie, determinata de o frecventa, asa ca daca nu ar fi o vibratie Universul ar sta in loc. Dar ca transformare, nu ca actiuni. Deci nu ai imbatrani ca de exemplu.
Aceasta frecventa este afectata de diferite fenomene. Unul din ele ar fi gravitatia. Daca ai rusi sa supravietuiesti in apropierea unui punct de gravitatie foarte mare ( o gaura neagra ) ai reuzi sa incetinesti frecventa ( trecerea timpului ) si vei sta mai mult in prezent fata de restu care merg catre vitor mai repede decat tine ( timpul normal ) Prin urmare daca te intorci la timpul normal ai sa observi ca ei sunt mai din vitor. Amandoi ati trait in asa zisul prezent, dar prezente diferite. Defapt toate procesele voastre au fost incetinite fata de a celor din timpul normal. In concluzie, nu ai calatorit in vitor, ci ai redus avansarea in asa zisul timp. Poti sa o reduci pana la a sta pe loc, dar sa mergi inapoi in timp este impozibil. Da intradevar vei ramane pentru restu ca si cum ai fi din trecut, dar pana la urma tu numa in prezent ai stat.
Ceea ce a fost nu mai exista; doar prezentul exista. In concluzie sa te intorci in trecut nu poti nici cum, dar sa zicem ca poti ajunge in vitor.


Ultima editare efectuata de catre EnSabahNur2 in 2011-05-09, 19:00, editata de 4 ori
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  OverLogic la data de 2011-02-24, 22:14

Daca ar fi sa le pun cap la cap, unele lucruri s-ar potrivi. Gravitatia mare face ca timpul sa treaca mai incet iar gravitatia mica face timpul sa treaca mai repede. Pe Terra timpul trece mai repede, dupa cum spuneai, ziua ajungand sa aiba 16 ore (chiar mai putin daca se recalculeaza). In fiecare zi pe Terra se depune o masa importanta de praf cosmic care face ca masa Terrei sa creasca binisor. Mai exista un aspect care nu trebuie neglijat: in fiecare zi este arsa o sursa enorma de combustibili si alte materiale care face ca masa Terrei sa scada. Din pacate consumul de combustibil si alte materiale este semnificativ mai mare decat depunerile de praf cosmic si alte chestii, in concluzie masa Terrei este in scadere. Scaderea constanta a gravitatiei duce la accelerarea timpului pe langa altele.
Se zice ca ziua nu mai are 24 de ore, are 16 deci timpul accelereaza. Am o dilema pentru ca de asemenea se zice ca viteza de rotatie a planetei este in scadere deci ziua ar trebui sa creasca.
avatar
OverLogic

Posts : 58
Join date : 16/11/2010
Age : 27
Location : Plopilor St.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2011-02-25, 00:03

Am precizat ca asa zisul timp este afectat de diferite fenomene precum gravitatia, dar sunt si altele. Frecventa este vibratia, ea cu cat este mai mare, lucrurile se petrec mai repede si cu cat este mai mica se petrec mai incet. Mai multem spune ca si presiunea afecteaza vibratia, presiunea mare reduce frecventa, iar presiunea redusa permite o frecventa mai mare. La fel putem spune ca si temperatura ridicata duce la marirea frecventei si cea scazuta la micsorarea frecventei. Acestea sunt doar niste actinuni si cauze de pe Terra, dar sunt si fenomene din Universul in sine care afecteaza timpul de pe Terra.
Este interesant ca ziceai de faza ca pamantul isi schimba greutatea in functie de praful cosmic si de consumul unor resurse. Asa putem adauga ghetari care se topesc si nu mai solicita o presiune mare pe Terra deoarece gheata s-a transformat in apa si vapori, reducatd presiunea, se mareste frecventa. Mai putem spune ca temperatura pe Terra s-a ridicat considerent in ultimul timp, ceea ce duce din nou la marirea frecventei.
Interesante lucruri, nu m-am gandit pana acuma, mersi!
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  Guest la data de 2011-02-26, 09:51

Ziua nu are 16 ore....nu stiu de unde ai aflat sau auzit. Ziua nu se refera la zi ca si lumina ci la un ciclu de rotatie a pamantului de 360 de grade. Ziua tot 24 de ore are si de unde praf cosmic? si cum adica daca arzi combustibil masa pamantului scade? Ar trebui sa te documentezi mai mult. Nimica nu scade ci este constanta.

Guest
Vizitator


Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2011-02-27, 00:31

Ziua in prezent are aproximativ 16 ore in comparatie cu trecerea timpului din trecut. O zi este intradevar rotatia Pamandului completa de 360 de grade, dar nu aceste este timpul. Timpul este metoda prin care se foloseste o unitate de masura pentru a preciza valoarea in care se pertrece un lucru. Ca de exemulu in trecut intr-o zi, 24h, rotatia de 360 grade a Pamantului se petreceau 'X' lucruri. In prezent pentru a se petrece acele 'X' lucruri este nevoie de o zi, aproximativ 16h, de rotatia de 360 grade a Pamantului. Astea deoarece lucrurile se petrec mai repede, timpul trece mai repede. De aia nu mai ai timp intr-o zi sa fici ce faceai mai demult intr-o zi.
De unde praf cosmic? http://en.wikipedia.org/wiki/Cosmic_dust
Sti regula ca nimic nu dispare, ci totul se transforma. Si prin transformare rezulta lucruri diferite cu proprietati diferite. Cantitatea este constanta, dar masa nu.
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  OverLogic la data de 2011-03-03, 00:45

atotstiutor_eufacfaculta a scris:Ziua nu are 16 ore....nu stiu de unde ai aflat sau auzit. Ziua nu se refera la zi ca si lumina ci la un ciclu de rotatie a pamantului de 360 de grade. Ziua tot 24 de ore are si de unde praf cosmic? si cum adica daca arzi combustibil masa pamantului scade? Ar trebui sa te documentezi mai mult. Nimica nu scade ci este constanta.
Cand am spus zi, ma refeream la zi - noapte sau o rotatie a Pamantului de 360 de grade daca asa iti place si in prezent are chiar mai putin de 16 ore. Spatiu nu este vid absolut, in spatiu exista asa numitul 'praf cosmic' care se afla mai peste tot in univers fiind format din tot felul de elemente. Praful cosmic strabate universul, iar o parte din el ajunge pe Terra fiind atras sau pur si simplu indreptanduse spre Terra. Gandestete cam cat combustibil comsuma o masina pe zi, la asta inmulteste toate masinile in folosinta de pe Terra si vezi aproximativ o medie cat combustibil se consuma zilnic, apoi afla cat se consuma pe an. La asta mai adauga si centralele de energie termica, fabricile industriale, proiectele NASA, omul de rand care se incalzeste cu lemne si multe altele si pana la urma o sa ajungi la parerea mea si atunci nu mai trebuie sa ma documentez.
avatar
OverLogic

Posts : 58
Join date : 16/11/2010
Age : 27
Location : Plopilor St.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  Guest la data de 2011-03-04, 23:14

Ziua nu are 16 ore si nici mai putin. Pamantul tot asa se invarte si ii din cauza ca ii la o anumita distanta fata de soare. Venus are o rotatie mai mare de ex si este mai aproape de soare. Si pamantul nu e mai greu. E (energie)=M (masa). Daca ai un litru de apa care se afla intr-o cutie si dai drumu la caldura apa se evapora. In mod normal ai zice ca acea cutie este mai usoara, dar defapt ea va cantari tot 1L. Nimica nu se pierde. Si in legatura cu "praful cosmic", stiai de aces praf si costumele acelea de astronaut nu au fost facute numai din cauza ca e presiune prea mare in spatiu ci si din cauza prafului cosmic. E mai dur decat praful de pe tera si poate face rani usoare, adica poate sa te si strapunga. Banuiesc ca o parte din praful de aicea ii acelas cu cel din cosmos:-??. Oricum praful ii foarte usor si pleaca de pe terra:P

Guest
Vizitator


Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  Guest la data de 2011-03-04, 23:20

Si in leg. cu ce a zis EnSabahNur2, da stiu si tot de acolo stiu ca masa nu dispare. Iti mai dau un exemplu. Faci un bulgare mare de zapada il cantaresti si il pui in vana. Dupaia daca il cantaresti ai sa observi ca masa nu dispare desi starea de agregare e alta. E un francez care a facut sute poate mii de experimente si a ajuns la aceeasi concluzie. Nu ai de cat sa faci tot atatea experimente ca sa imi arati contrariul. Si daca ceea ce a zis el nu e adevarat atuncea E=mc^2 nu e adevarata si deci nu ar mai fi putut aparea bomba atomica.

Guest
Vizitator


Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2011-03-04, 23:44

atotstiutor_eufacfaculta a scris:Si in legatura cu "praful cosmic", stiai de aces praf si costumele acelea de astronaut nu au fost facute numai din cauza ca e presiune prea mare in spatiu ci si din cauza prafului cosmic.

In spatiu presiunea este aproximativ egala cu 0.
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  OverLogic la data de 2011-03-13, 00:05

Eu as zice chiar 0.

avatar
OverLogic

Posts : 58
Join date : 16/11/2010
Age : 27
Location : Plopilor St.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2011-03-19, 07:07

Tocmai in aceasta dimineata la TV, la stiri, s-a adus la conoastere urmatorul lucru. Specialistii au confirmat ca procesul de ajungere la pubertate este accelerat in ultimul timp si copii cresc si se dezvolta fizic mai repede. Aceste lucruri sunt evidente oriunde. Specialistii au precizat ca aceast stagiu mai rapid al pubertatii nu consta si in dezvoltarea mintala mai rapida. Asa apar probleme deoarece copii ajung mai repede oameni mari cu minte de copii. Ei spun ca un motiv ar fi din cauza ingrasari in ultima perioada a populatiei, celulele grase provoaca organispul sa dezvolte organele de reproducere mai repede. Un alt motiv ar putea fi ca tinerii culeg multe informatii de mici si asta afecteaza sistemul neurologic si astfel se cauzeaza accelerarea pubertatii. Alte cauze nu isi dau seama care ar putea fi.
As vrea sa aduc la cunostinta ca ca pubertarea este accelerata la toata lumea nou aparuta, indiferent de viata pe care o au. Persoanele grase nu se dezvolta mai bine, chiar dauneaza sanatatii propri. Il legatura cu numarul ridicat de informatii, omul ar trebui sa se dezvolte mintal mai mult. Problema este precum au spus specialisti, tineri se dezvolta fizic si nu mintal. In concluzie, pe copii nu ii prea afecteaza si ajuta informatile din jurul lor.
Acest lucru, accelerarea in dezvoltarea fizica este datorat precum ziceam de frecventa ridicata a zonei in care se afla Terra. Toate procesele se intampla mai repede. Asa ca datorita timpului uman imprecis, toate fenomenele par mai rapide fata de normal. Imi pare rau sa spun, dar realitatea functioneaza si fara oameni, evolutia se accelereaza in Univers si omul ramane in urma cu mintea.
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  Goddess la data de 2011-03-19, 08:37

I legatura cu oamenii grasi care au pubertatea mai devreme este chiar aiurea.
Din cele mai vechi timpuri, oamenii grasi, defapt fiintele bine dezvoltate, au fost simboluri ale sexului. Dar mai bine spus, fiintele de gen feminin au fost simboluri ale fertilitatii. Nu consta in oameni grasi, ci in transformarea unei femei cand este insarcinata. Organismul se pregateste pentru creerea unei noi fiinte si astfel acumuleaza resurse si se ingrasa. Sanii, fundul si picioarele acumuleaza grasimi in general. Si pentru ca barbatilor le plac femeile cu sanii mari, fundul bombat si picioarele bine dezvoltate si conturate, a devenit un simbol al fertilitatii.
Dar precum ziceam, sarcina duce la ingrasarea organismului si nu ingrasarea duce la dezvoltarea organelor sexuale.
avatar
Goddess

Posts : 59
Join date : 08/12/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  Guest la data de 2011-05-12, 19:44

Stiu de praful cosmic da de ex cand un meteorit se aproprie de terra din cauza atmosferei si fortei de frecare se incalzeste si explodeaza. Praful cosmic e de multe ori mai mic si nici nu cred ca ajunge pe pamant si praful cosmic seamana mai mult cu nisipul.

Guest
Vizitator


Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2011-05-12, 20:14

Meteoriti mergand cu viteza mare prin atmosfera Terrei se incalzesc si pierd material pe parcurs sau chiar explodeaza. Materialul pierdut ajunge sa aterizeze pe Terra, ramasitele din materialul explodat la fel.
Praful cosmic find foarte fin si neavand o viteza foarte mare, o parte din el ajunge pe Terra neafectat. Si praful cosmic seamana mai mult cu pudra, nu cu nisipul. Sau daca te referi la nisip de granule foarte mici da.
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  Guest la data de 2011-05-12, 20:21

Tocmai asta e ca ii o diferenta intre praful de pe terra si cel cosmic. Cel cosmic are o viteza mult mai mare si cred ca asta am mai precizat-o undeva da nu sunt sigur. Costumele de astronauti sunt facute sa reziste la "coliziunea" cu praful cosmic. Si meteoritul e mai mic decat un asteroid. Ceea ce ai spus tu e valabil cand e vb despre un asteroid.

Guest
Vizitator


Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2011-05-12, 20:33

Da, praful cosmic poate contine si particule mai mari care au viteza mai mare.
Mereoritii si asteroizii fiecare sunt de dimensiuni mai mici sau mai mari. Diferenta dintre ei este ca meteoritii sunt acele corpuri care cad spre Pamant, iar asteroizii sunt corpuri care raman in spatiul cosmic.

Meteorit: http://en.wikipedia.org/wiki/Meteorite

Asteroid: http://en.wikipedia.org/wiki/Asteroid
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  Guest la data de 2011-05-12, 20:37

Da si tot acolo, linkul cu asteroizi ai sa vezi ca zice "Asteroizii, numiți și planete minore sau planetoizi, sunt corpuri cerești mai mici decât planetele, dar mai mari decât meteoriții (care pot avea diametrul de până la circa 10 metri), și nu sunt comete" si ca "Deși majoritatea asteroizilor nu sunt un pericol pentru Pământ, circa 2 000 de asteroizi mari (de 1 km sau mai mult) se apropie sau intersectează orbita terestră. Sunt numiți oficial NEA: Near-Earth Asteroids (asteroizi - ce vor trece - aproape de Pământ)."Razz

Guest
Vizitator


Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  OverLogic la data de 2011-12-05, 05:41

Sa revenim la Pamant. Cum Pamantul se comporta ca un imens circuit electric, la aproximativ 55 km inaltime de suprafata exista o cavitate electromagnetica, care are o rezonanta (rezonanta Schumann) care are o frecventa de 7,83 cicli pe secunda insa din 1980 aceasta rezonanta a inceput sa creasca incet, in prezent fiind de peste 12 cicli pe secunda. Aceasta crestere a frecvebtei vibratorii a Pamantului face ca 24 de ore sa corespunda cu mai putin de 16 ore in prezent. Aceasta frecventa este intr-o crestere accelerata astfel incat 24 ore din 1980 vor corespunde din ce in ce mai putin cu cele aproximativ 16 din prezent pe masura ce ne apropiem de ceea ce numesc eu 'Punctul I' sau 'I Point'.
avatar
OverLogic

Posts : 58
Join date : 16/11/2010
Age : 27
Location : Plopilor St.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Calatoritul in timp.

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum