Legea infinitului.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Legea infinitului.

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2015-10-08, 11:54

-- Legea infinitului: Exista un singur tot infinit.

-- Cum am descoperit asta? In aceasta viata de-a lungul timpului am observat ca omenirea a stiut si putut anumite lucruri si de-a lungul timpului acele lucruri au tot fost depasite. Foarte multe limite au fost depasite. Si acest lucru s-a intamplat in diferite domenii. Deci acele limite nu au fost limite reale, Universale, ci limite umane. De-a lungul timpului depasindu-se de fiecare data aceste limite umane, am descoperit formula dupa care functioneaza lucrurile si am observat ca va continua tot asa din ce in ce mai rapid, mai mult. Si aceste lucruri au demonstrat ca nu exista acele limite in Univers si se poate duce pana la infinit.
- Sa luam Universul de la dimensiunea omului catre mai mic. Daca studiati istoria, veti afla ca omenirea a crezut anumite lucruri despre materie si apoi a aflat ca este mai complexa si este formata din lucruri mai mici si tot asa din ce in ce mai mici, pana s-au descoperit atomii. La stadiul acesta s-a crezut ca materia este creata din acesti atomi si nu este nimic mai mic. Apoi s-au descoperit lucruri subatomice si tot asa din ce in ce mai mici. Formula este, oricat ai incerca sa gasesti limita celui mai mic lucru, vei descoperi ca intotdeauna este ceva mai mic si se poate continua la infinit.
- Sa luam Universul de la dimensiunea omului catre mai mare. Daca studiati istoria, veti afla ca omenirea a crezut anumite lucruri despre Pamant, apoi s-a descoperit Sistemul Solar, apoi apoi Galaxia si tot asa din ce in ce mai multe si mai mari, pana la intregul Universul. Dar aici este o problema. Lumina circula cu o anumita viteza. Ca lumina sa circule de la un punct A la un punct B, dureaza un anumit timp. Cu cat este mai mare distanta dintre punctul A si punctul B, cu atat dureaza mai mult ca lumina sa ajunga de la un punct la altul. Universul exista cu mult timp inaintea omenirii, apoi a inceput sa existe omenirea si doar dupa un timp oamenii au inceput sa studieze si sa descopere Universul. Deci exista o limita de timp de la aparitia omului pana in prezent. Si cu aceasta limita de timp, se creeaza si o limita de distanta. Deci in concluzie oamenii nu au cum sa vada capatul Universului pentru ca lumina nu a avut destul timp ca sa ajunga de acolo la om si sa fie vazuta. Intradevar Universul este vazut si in alte frecvente decat cele ale luminii, dar din nou, dureaza un anumit timp pentru a strabate o anumita distanta. Universul despre care se vorbeste, este defapt Universul vizibil, descoperit. Si din nou, invers cazului anterior, de la om la mic, acum de la om la mare, se respecta aceasi formula, oricat ai incerca sa gasesti limita celui mai mare lucru, vei descoperi ca intotdeauna este ceva mai mare si se poate continua la infinit.
- Puteti folosi 'Scale 2' pentru a vedea si descoperi dimensiunile cunoscute oficial.
- Sau:

- Daca analizati dimensiunile din anii anteriori, veti observa ca se tot adauga si mai mici si mai mari. Conform formulelor, acest lucru va continua la infinit, astfel descoperindu-se Universul infinit.

-- Legea infinitului ne arata ca realitatea este infinita. Sper sa realizati cu adevarat ce inseamna infinitul.
- Universul fiind infinit, nu are limite. Nu are limite spatiale. Este peste tot. Deci imaginativa ce exista intr-un spatiu infinit! Nu are limite temporale. A existat dintotdeauna si va exista intotdeauna. Deci imaginati-va ce s-a putut intampla pana in prezent intr-un timp infinit si ce se poate intampla in viitor intr-un timp infinit! ( 'Este peste tot.' si 'A existat dintotdeauna si va exista intotdeauna.' Unde ati mai auzit asta? La religie despre Dumnezeu. Dumnezeu este Universul. )

-- Aceasta lege raspunde foarte usor la intrebarea 'Mai exista fiinte inteligente in Univers?'. Da. Oare intr-un spatiu infinit si timp infinit, daca exista fiinte inteligente pe Pamant, mai exista si altele altundeva si altcandva? Bineinteles! Intr-un infinit este destul doar un exemplu ca sa fie demonstrata existenta acelui lucru si altundeva si altcandva.
- Acum o chestie putin infricosatoare pentru unii. Mai sus am scris ca omul a aparut candva si a trecut o anumita perioada de timp pana in prezent. O perioada limitata. In aceasta perioada omenirea a evoluat. A devenit din ce in ce mai inteligenta, pana la limita prezentului. Acum imaginativa! Intr-o infinitate de spatiu, cate fiinte inteligente ca omul mai exista? O infinitate. Nu aceasta este partea infricosatoare. Intr-o infinitate de timp, oare fiintele inteligente pana la ce nivel au ajuns in prezent? Asta poate fi infricosator. De ce? Pentru ca, conform formulelor de mai sus, ca nu exista limite si se poate duce pana la infinit din ce in ce mai repede si mai mult, oare fiintele inteligente la ce nivel au ajuns intr-un timp infinit? Un exemplu ar fi, ca o singura celula extraterestra a devenit mult mai inteligenta decat intreaga omenire la un loc de la inceputul existentei ei pana in prezent.

-- Legea infinitului ne arata ca nu exista limite in ceea ce esti, ce gandesti si ce poti face. Limitele la care esti, sunt doar stadiul prezentului. Ele pot fi schimbate. Micsorate sau marite pana la infinit. Cu asta, trebuie sa luati in calcul ce va spune omenirea ca se poate si nu se poate si ce trebuie si ce nu trebuie! Toate acelea sunt niste falsuri, niste limite umane impuse. Adevarul este ca totul este infinit si nu exista limite. Universul va permite infinitul, omenirea va limiteaza, voi va limitati. Ar trebui sa va mai ganditi ce faceti!
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum