2006 - Need for Speed Carbon ( Car Race, Single Player and Multiplayer )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

2006 - Need for Speed Carbon ( Car Race, Single Player and Multiplayer )

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2015-10-01, 11:17

https://en.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed:_Carbon

- Acest joc mi-a placut foarte mult datorita drifturilor. Chiar daca la inceput cand am incercat sa fac drifturi eram un dezastru. Dar m-am tot jucat si am invatat cum functioneaza si usor usor am devenit mai bun si am reusit sa continui Cariera nemaifiind blocat la cursele de drifturi. Primele curse de drifturi erau pe circuit. Astea le-am invatat. Apoi au aparut drifturi pe canion. Aici aveam probleme ca tot zburam de pe drum si cadeam in prapastie. Dar usor usor am devenit mai bun si am reusit sa continui si cu astea. Pana la urma am terminat jocul.
- Am inceput jocul un un musche car, un Camaro SS. Pe parcurs am mai schimbat-o cu vreao doua muscle cars. Aproape de sfarsit mi-am luat cea mai performanta muscle car, un Corvette Z06. Cu asta am terminat jocul foarte usor si repede.
- Inclusiv aici am avut probleme cu salvarile si am mai jucat o data, dar de data asta de la Camaro SS am sarit la Corvette Z06 terminand jocul mult mai repede. Dar am ramas si fara aceasta salvare.
- Apoi am cautat pe internet un program cu care sa deschid complet jocul si am gasit. Avand jocul deschis complet, toate masninile, toate piesele, toate cursele, am inceput sa imi tunez Corvetteul Z06 si sa exersez drifturi pe circuit. In timpul Carierei scoteam aproximativ 150.000pts. Un prieten C. Dragos scotea aproximativ 300.000pts.
- Aceasta diferenta a fost o provocare! Am inceput sa driftez din ce in ce mai mult si sa invat si sa fac din ce in ce mai multe puncte. Odata cu asta l-am provocat si pe cel mai bun prieten, G. Valentin, si a inceput sa se joace si el. Apoi am ajuns si eu pe la aproximativ 300.000pts si pana la urma si el. Ne-am tot jucat si usor usor unul ne depaseam pe calalalt. Tot asa am ajuns pana pe la aproximativ 500.000pts. Dragos nu putea sa faca cu mult fata de cat facea el la inceput. Dar eu cu Valentin am vrut tot mai mult! El mai mult ca mine, eu mai mult ca el. Si asa am depasit aproximativ 500.000pts. Dar pana la urma nu reuseam sa mai crestem si oarecum ne-am blocat pe la aproximativ 700.000pts. Tot am incercat si ne-am chinuit si nu mai puteam evolua. Bineinteles eu dominam. Amandoi vroiam dar nici nu stiam daca ii posibil 1.000.000pts. La un momentdat dupa multe incercari, Valentin a ajuns pe la aproximativ 800.000pts. Bineinteles ca nu m-am lasat si in scurt timp i-am depasit scorul. Apoi el din nou si a ajuns pe la aproximativ 900.000pts si de data asta eu nu il mai puteam depasi. Amandoi incercam sa scoatem si mai mult, dar din nou am dat de un blocaj si nu mai puteam evolua. Am zis ca atata ii, nu atingem 1.000.000pts. Si intr-o zi singur, am reusit sa fac 1.000.000pts. I-am facut in ciuda si ma simteam foarte bine, ca de la inceputul jocului unde am crezut  ca nu il termin datorita drifturilor, uite unde am ajuns! Am atins acel "imposibil" 1.000.000pts. Asta inseamna sa fiu provocat si sa am concurenta. El a tot incercat, dar nu a mai reusit sa ma intreaca. Apoi intr-o zi, eu am facut aproximativ 1.300.000pts. S-a enervat si pana la urma m-a ajuns si el si depasit cu putin. Dar apoi eu din nou l-am depasit facand aproximativ 1.500.000pts. Acum am vazut ca este posibil sa tot urci perfectionandu-te si am prins curaj ca se poate si se tot poate sa urcam. Pana la urma cu greu a reusit si el sa faca aproximativ 1.700.000pts unde eu nu mai reuseam sa ajung. Si am mai tot incercat si eu nu puteam. Hmm. apoi am inceput sa imi testez masina si sa incep sa o modific conform curselor si stilului meu de condus. O modificam, o testam, o modificam iar si tot asa i-am facut un tuning detaliat conform stilului meu de condus. Apoi am reusit sa fac un incredibil aproximativ 2.100.000pts. Nimeni din cei pe care ii cunosc nu au reusit sa imi bata punctajul meu. Dar ce sa zic, pentru restul ii greu sa faca si 700.000pts. Si pana la urma a renuntat si nu ne-am mai jucat si nu am avut cu cine sa ma joc.
- Dupa un timp m-am mai apucat eu de joc si am facut destul de lejer aproximativ 2.500.000pts. Si apoi cu efort am atins si aproximativ 2.700.000pts. Dar nu a mai venit nimeni sa imi bata scorul.
- Din nou dupa catva timp, pentru ca a spus Valentin ca vrea sa ne jucam iar si sa ma bata, am inceput sa joc. Daca am ajuns la 2.700.000pts de la 1.000.000pts, am zis ca ii posibil sa ating si 3.000.000pts. Si da, am depasit 3.000.000pts si acum scot lejer peste atat. Dar bineinteles ca am ramas singur cu acest maxim, pentru ca Valentin nu mai reusea sa isi depaseasca nici proprile recorduri.

- Vedeti ce se intampla cu mine cand este ceva ce imi place, sunt provocat si am concurenta? Evoluez foarte mult. Si sa stiti ca inclusiv in timpul pauzelor scurte sau chiar foarte lungi, cand nu mai practicati ceva, creierul se perfectioneaza automat si devine mai bun la acel ceva. Chiar este indicat sa faceti pauze si sa nu mai solicitati creierul, pentru a-i permite sa perfectioneze ce a invatat pana acum si data viitoare sa poata mai bine. Si am demonstrat asta scotand un scor mult mai mare decat un maxim trecut, dupa o pauza in a practica drifturile. Din tot ce am facut pana acum, creierul a invatat intre timp si apoi in timpul pauzei a perfectionat ce stie, nemaifiind solicitat cu practica, si apoi cand a trebuit sa aplice practic, stia mai bine decat inainte si s-a vazut asta prin practica. Si totusi, de la 150.000pts la 3.000.000pts. Am evoluat extrem de mult.
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum