Yahoo Mail, Yahoo Messenger

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Yahoo Mail, Yahoo Messenger

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2015-04-21, 10:48

Yahoo Mail
- Am un cont principal de email, v...@yahoo.com si un cont secundar e...@yahoo.com. ( Mai am si altele. ) Ambele conturi sunt personalizate. Setari de functionabilitate si de estetica. Cele doua emailuri sunt conectate intre ele. Au securitate dubla, parola de pe web si confirmare cod prin telefon pentru a putea fi accesat emailul. v...@yahoo.com arata astfel ( voi pune poza ) , iar e...@yahoo.com arata astfel ( voi pune poza ).
- In Inbox cand primesc un email, il verific si il sterg dupa aceea. Emailurile care contin dovezi, coduri pentru conturi, coduri promotionale pentru jocuri, reclame pentru produse pe care voi urma sa le folosesc, nu le sterg. Dupa ce folosesc codurile promotionale sau am inceput sa folosesc acele produse, am sa sterg si aceste emailuri. Este curat, ordine si am putine emailuri in Inbox.
- La Drafts nu am nimic.
- La Sent le am pe toate.
- La Spam inainte cand foloseam Mozilla Firefox si aveam doar putine spamuri pe zi, in jur la 3, 5, le verificam pe toate, apoi le stergeam. Dupa ce am inceput sa folosesc Google Chrome am inceput sa am 30+ spamuri pe zi. Nu le mai verific pe toate, ci ma uit foarte repede la toate titlurile si daca observ ceva important verific separat. Se mai intampla ca emailuri bune se ajunga pe acolo si atunci le selectez si bifez ca nu sunt spamuri. Iar apoi sterg toate spamurile. Sa fie curat si ordine si aici. Si totusi Mozilla Firefox 5 spams/zi si Google Chrome 30+ spams/zi.
- La Trash le las acolo si parca se sterg automat dupa un timp. Le las pentru ca cine stie ce, poate imi mai trebuie un email si macar a ramas acolo pentru o perioada.

Yahoo Messenger ( YIM - Yahoo instant messenger )
- Cand instalez programul, imi introduc emailul si parola si setez sa imi tina minte IDul si parola, sa intre automat si sa fiu vizibil pentru toata lumea. Apoi intru la setari si setez ca YIM sa nu porneasca deodata cu Windowsul. Apoi cand dau X la YIM, setez ca sa nu imi mai spuna ca se minimalizeaza. Apoi cand dau Exit la YIM, setez sa nu imi mai spuna acel mesaj.
- Apoi aveam obiceiul sa imi setez scrisul, font System, Bold, 10 si culori de la negru la aqua si la violet si sa setez ca de fiecare data sa foloseasca fontul si culorile mele. Dar oamenilor nu le placea scrisul meu pentru ca nu il puteau vedea cum bine ....
- Apoi am persoanele aranjate pe grupuri, Best Friends ( gol ), Bike - persoane cu care am bicicleta ca activitate in comun, Dirt Bike Ro - persoane care le stiu de pe www.dirtbike.ro si mai vorbesc cu ele, Family - persoane din familie, Friends - persoane normale pe care le cunosc, Good Friends - persoane care mi-au fost cei mai buni prieteni in viata asta si HPI Racing Ro - persoane care le stiu ce la HPI si mai vorbesc cu ele.
- La fiecare persoana la care am stiut, am introdus numele, prenumele, al doilea prenume, nicknameul, numarul de telefon mobil, emailul, orasul, judetul, tara si data nasterii.

To be continued ....
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 499
Join date : 12/11/2010
Age : 28
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumsmotions.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum