DarkTeardrop (Miranda08)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

DarkTeardrop (Miranda08)

Mesaj  Miranda08 la data de 2014-08-10, 21:30

Ok, o sa scriu in romana sa inteleaga toti.


Data nasterii: 08.09.1999 (de data asta Wink )
Oras: Bacau
Judet: Bacau
Tara: Romania ( deocamdata)


Despre mine :
Sunt o fire sociabila. Imi fac usor prieteni noi, sunt foarte open-minded. Nu fac discriminari de niciun fel. Esti dragut cu mine, sunt draguta cu tine. Asta, pana in cazul in care ma atasez mult de tine Smile Atunci poti sa te porti cum vrei, eu mereu voi fi draguta cu tine Wink
Sunt foarte sensibila. Pot fi ranita foarte usor, dat fiind faptul ca tin foarte mult la prietenii mei. Am mereu grija de ei, si da, chiar daca mai sunt rautacioasa, mereu imi cer scuze. Mereu imi calc orgoliul.
Imi place foarte mult sa cant, vocal, chitara si armonie. Am compus o singura piesa, dar inca lucrez la versuri.Citesc enorm de mult. Cel mai mult compun citate, povesti, descrieri de peisaj. Am o carte in lucru.
Sunt , deseori, o fire calma si calculata. Sunt o persoana a contrastelor Smile Desi ma ghidez dupa intuitie, nu fac nimic fara sa gandesc. Pot fi foarte emotiva, dar si foarte calma, rece si calculata. Sunt fooooarte perversa. Foarte. Sperii lumea cu asta Smile)
Ca orice persoana, am momentele mele in care sunt intr-o stare foarte proasta, momente de nervozitate maxima. Atunci raspund taios, foarte sarcastic. Pot fi foarte rea cu persoanele cu care vorbesc, dar fiind constienta de acest lucru prefer sa ma izolez, pentru a nu face ceva ce as regreta.


Interese:
General: citit, desenat, echitatie, inot, scris (si mult mai multe)
Muzica: toate genurile, in special rock si pop. URASC manelele si muzica populara.
-Trupe preferate: Linkin Park , Imagine Dragons, One Direction, 30 Seconds to Mars, Daughtry
Filme: prefer comedie, comedie-romantica, comedie-neagra, actiune, fantasy, family
TV: Deseneee si Anime :3
Carti: Don't get me started. Preferatele mele sunt "Hush, hush" de Becca Fitzpatrick, "Mandrie si Prejudecata", de Jane Austen, iar lista e luuunga.

Eu in diverse zodiace:

Zodiac European: Fecioara   Fecioara

Verb: “Eu analizez”;
Element: Pamant;
Calitate: Mutabil;
Energie: Yin;
Guvernator: Mercur;
Zi: Miercuri;
Casa astrologica: Casa a VI-a;
Culoare: Albastru;
Piatra pretioasa: Safir;
Anatomie: Intestine si colon;

Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arata unde in viata noastra stim cel mai bine sa ne punem in slujba altora, sa servim, sa fim altruisti.

Fecioare celebre: Andreea Esca (29.08.1972), Nicoleta Luciu (12.09.1980), Keanu Reeves (2.09.1964), Julio Iglesias (23.09.1943), Michael Jackson (29.08.1958), Salma Hayek (2.09.1966), Andrea Bocelli (22.09.1958), Ioan Gyuri Pascu (31.08.1961), Hugh Grant (9.09.1960), Claudia Shiffer (25.08.1970), Richard Gere (31.08.1948), Cameron Diaz (30.08.1972).


Personalitate


Semn al verii târzii, Fecioara are nevoie în primul rând de stabilitate. În toate domeniile vieţii. Nu-i place haosul şi dezordinea. Are nevoie de criterii, de reguli şi principii după care să-şi organizeze viaţa. Are nevoie de confort, de ordine şi puritate. Deşi critică, mercantilă, analitică şi pudibondă, Fecioara este poate cea mai altruistă si cea mai capabilă sa se pună în slujba semenilor.

Ştie mai bine ca oricine să fie permisiva şi crede cu tărie ca viaţa fără concesii nu există în realitate.
Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar caliatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ și plinǎ de resurse. Fecioara cautǎ perfecțiunea în toate, astfel cǎ, atunci când se ocupǎ de ceva, nu abandoneazǎ pânǎ când nu are certitudinea lucrului bine fǎcut.

Este mai organizatǎ decât oricare alt semn zodiacal, adorǎ sǎ munceascǎ, dar mai presus de toate astea, simte cǎ s-a nǎscut pentru a fi utilǎ, pentru a aduce o contribuție semnificativǎ în lume.
Deși pare liniștitǎ și calmǎ, nu este deloc așa, pentru cǎ are o activitate interioarǎ foarte intensǎ și tinde sǎ-și facǎ griji din orice.

Ii place ordinea și este foarte atentǎ la detalii. Observǎ dintr-o privire o eroare sau un defect și poate gǎsi nereguli oriunde. Ii place sǎ analizeze, sǎ investigheze, sǎ cerceteze în detaliu. Deseori, din cauza orientǎrii cǎtre detalii, pierde din vedere ansamblul situației, iar acest lucru o face sǎ se poticneascǎ, sǎ înainteze greu, sǎ piardǎ oportunitǎți.

Fecioara dispune și de o inteligențǎ ieșitǎ din comun, dar și de o logicǎ remarcabilǎ. Nimeni nu știe mai bine sǎ argumenteze un punct de vedere, decât o face un nativ Fecioarǎ.

Principiul dupǎ care se conduce și din cauza cǎruia riscǎ sǎ rǎmânǎ în anonimat sau departe de succes, este cǎ „totul în viațǎ se obține doar muncind din greu, nimic nu vine de la sine, nimic nu se câștigǎ ușor”. Acest principiu creeazǎ terenul propice pentru un drum anevoios. Pentru cǎ acest gând îi sponsorizeazǎ toate deciziile și acțiunile (genereazǎ ceea ce gândește).

Profesii potrivite

Nativii Fecioarǎ sunt foarte buni organizatori, au înclinație cǎtre detalii și au o foarte bunǎ manualitate. Sunt responsabile și își duc cu bine sarcinile la bun sfârșit.
Fecioarele își pot aduce contribuția în domenii precum sǎnǎtatea (medicinǎ, farmacie, nutritie), marketingul, contabilitatea, informatica, și în orice alt domeniu care cere analizǎ, simț practic, manualitate și meticulozitate.

Pot fi înclinați cǎtre lumea necuvântǎtoarelor, ca medici veterinari, dresori sau îngrijitori.
Pot face fațǎ cu succes în toate domeniile care au legǎturǎ cu serviciile, pentru cǎ le place sǎ fie utili, sa se puna in slujba semenilor.

Li se potrivesc toate profesiile care necesită gândire clară, spirit analitic şi de observaţie, ordine, disciplină, organizare, atenţie îndreptată către detalii. Pot fi excelenţi pedagogi, medici, chimişti, ingineri. Dar se descurcă de minune şi ca ceasornicari, jurişti, critici, opticieni, funcţionari, croitori, asistenţi medicali, educatori.


Sanatate

Fecioara este foarte preocupatǎ de sǎnǎtate. A ei și a celorlalți. Îi place sǎ se informeze legat de nutritie, medicamente sau remedii naturiste. Cautǎ sǎ înțeleagǎ mecanismele de funcționare ale organismului și nevoile lui.

Fecioara guverneazǎ intestinele și colonul, iar la aceste niveluri se pot confrunta deseori cu probleme. De aceea, trebuie sǎ aibǎ un adevǎrat cult pentru alimentația sǎnǎtoasǎ și sǎ încerce sǎ fie mereu în echilibru din acest punct de vedere.

Unele Fecioare se îmbolnǎvesc atunci când trec prin perioade stresante, mai ales dacǎ uitǎ sǎ mǎnânce sau dacǎ mǎnâncǎ în timp ce lucreazǎ. De asemenea, ele trebuie sǎ învețe sǎ se relaxeze în timpul mesei.


Dragoste

Fecioarele sunt extrem de pretențioase și exigente, de aceea este posibil sǎ caute destul de mult pânǎ sǎ gǎseascǎ partenerul perfect (pentru cǎ trebuie sǎ fie cu adevǎrat perfect). Şi în relațiile afective, acestor nativi le place sǎ serveascǎ, sǎ fie de ajutor, astfel cǎ vor face tot posibilul ca persoanele iubite sǎ aibǎ tot ce își doresc.

Suspicioase și nesigure, au nevoie de multe dovezi de iubire. Totuși, niciodatǎ nu se simt suficient de sigure sau de încrezǎtoare, ceea ce constituie un neajuns semnificativ. Trebuie sǎ învețe sǎ se bucure de ceea ce au, sǎ aprecieze și sǎ renunțe la a mai cǎuta nod în papurǎ, dacǎ vor sǎ fie fericite și sǎ se bucure de armonie în dragoste.

Deși sunt foarte sensibile, nu prea se pricep sǎ-și manifeste iubirea verbal, nu sunt adeptele dulcegǎriilor, ci sunt de pǎrere cǎ dragostea ar trebui exprimatǎ prin gesturi practice, concrete.
Când iubesc, sunt foarte devotate. Totuși, ar trebui sǎ învețe sǎ se relaxeze și poate sǎ fie mai calde.

Uneori, acesti nativi pot fi atât de critici şi cicălitori, încât rănesc iremediabil persoanele dragi, îndepartândându-le. Aceasta ar fi una dintre lecţiile lor, să înveţe sa accepte lucrurile şi oamenii aşa cum sunt şi să renunţe din când în când la perfecţionismul dus la extrem. Altfel, nu vor reusi sa fie cu adevărat fericiţi niciodată, ci vor găsi întotdeauna un cusur în toate, care le va umbri bucuria şi liniştea.

Compatibilitati

În relații, Fecioarele se îndreaptǎ adesea spre semne de pǎmânt (Taur, Fecioarǎ, Capricorn). Dar pot realiza uniuni bune și cu semnele de apǎ, mai ales din punct de vedere emoțional (Rac, Scorpion, Pești).
                                               
Cu Berbecul , relaţia este dificilă, pentru că Fecioara se va simţi mereu neglijată şi neascultată. Pe de altǎ parte, Berbecul este mult prea impulsiv și precipitat pentru analitica Fecioarǎ. Totuşi, dacă Berbecul învaţă să asculte, ar putea să meargă.

Cu Taurul , are cele mai mari şanse să formeze o relaţie armonioasă, poate aproape perfectǎ. Taurul are simţ întreprinzător şi va asigura bunăstarea relaţiei, iar Fecioara, cu simțul ei organizatoric, prudența și logica imbatabilǎ, o va menţine.

De la Gemeni, poate învăţa multe lucruri minunate. Gemenii pot fi o nesfârștitǎ sursǎ de inspirație pentru Fecioare. Numai că au idei foarte diferite, iar acest lucru duce foarte des la certuri.

O relaţie cu Racul poate fi sigură şi confortabilă. Atât de confortabilă, încât pot interveni foarte repede rutina şi plictiseala. Totuși, Racul o poate face pe Fecioara suspicioasǎ sǎ-și deschidǎ inima.

Leul este o provocare pe care Fecioara simte cǎ nu o poate duce, dar cu toate acestea, Leul poate aduce scânteia pasiunii în viaţa Fecioarei, iar aceasta îl poate sfatui pe Leu şi îl poate ajuta să ia decizii corecte. Poate functiona!

Cu Fecioara, viaţa poate deveni monotonǎ și lipsitǎ de orice urmǎ de entuziasm, pentru ca ambii au nevoie de organizare şi siguranţă. Astfel, pot uita deseori sǎ se relaxeze, sǎ se distreze și deci sǎ se bucure de viațǎ..

Cu Balanţa se înțelege bine, cel puțin în prima fazǎ. Precizia și bunul simț ale Fecioarei, se îmbină frumos cu diplomaţia și dorința de armonie ale Balanţei. Din păcate, relația celor doi este predominant mentalǎ, fǎrǎ prea multǎ pasiune!

Scorpionul vede în Fecioarǎ partenerul perfect, care îl poate ajuta sǎ vadǎ detaliile și astfel sǎ-și ducǎ mai ușor scopurile la îndeplinire, iar Fecioara vede în Scorpion un partener puternic. Cu mici concesii, relaţia poate funcţiona.

Săgetătorul fascineazǎ fǎrǎ doar și poate, orice Fecioarǎ. Asta pentru cǎ îi aratǎ un mod de a trǎi (cu opimism, idealism, curaj) care îi este total strǎin. Totul este sa ţină pasul!

Cu Capricornul, comunicǎ perfect, chiar și fǎrǎ cuvinte. Se completează unul pe celălalt si sunt pe aceeaşi lungime de undă.Totuşi, ar fi indicat să se mai şi distreze din când în când.

Varsătorul cel imprevizibil și excentric este foarte greu de suportat de o Fecioarǎ calculatǎ și pudibondǎ. Celor doi le este foarte greu sǎ ajungǎ la un numitor comun și sfârșesc prin a se îndepǎrta unul de celǎlalt.

Cu Peştii, poate forma o relaţie frumoasă, chiar dacă au moduri diferite de abordare a vieţii. Se completeazǎ destul de bine, pentru cǎ fiecare aduce în relație ce-i lipsește celuilalt (Fecioara aduce rațiune, iar Peștele romantism).



Zodiac Chinezesc: Iepure
Iepurele este o fire linistita, interiorizata si discreta care lasa impresia ca are solutii la toate problemele. El gandeste foarte mult si foarte bine inainte de a intreprinde ceva anume, cantareste totul din cele mai variate unghiuri. Candva avea o sarcina de dus la indeplinire, inainte de a o accepta, el se va gandi la ce are de facut, apoi ia in calcul recompensa. Daca aceasta nu va fii pe masura muncii depuse, nu va accepta niciodata sa faca acel lucru. Nu munceste pe gratis, ci numai daca este stimulat material corespunzator. Daca se apuca insa de o treaba, puteti fi siguri ca o va face asa cum scrie la carte. Daca vor abandona natura lor conservatoare si vor devenii putin mai agresivi, Iepurii vor putea avea o viata imbelsugata si plina de satisfactii spirituale si financiare. Iepurele (sau Pisica) este unul dintre cele mai delicate animale dintre cele 12. De obicei este amabil, dragut si bineinteles un om popular. Nimeni nu-l poate ignora, pentru ca sunt buni camarazi si stiu sa dea ce este mai bun din ei. Sunt conservatori si nesiguri pe ei, si acest lucru explica de ce majoritatii Iepurilor nu le plac schimbarile. Calmi cum sunt, nu este usor sa provoci un Iepure. Nu le place sa se certe si iubesc viata linistita, calma. Sunt sentimentali si plini de compasiune. Plang usor. Se emotioneaza daca imparti problemele personale cu ei. In general oamenii se simt bine in prezenta nativilor din acest semn zodiacal, pentru ca creeaza in jurul lor o atmosfera relaxanta si binedispusa. Nu le plac situatiile conflictuale si cu diplomatie le vor evita manevrand totul din culise. Este un joc care il satisface si in care este maestru. De cele mai multe ori creeaza astfel de situatii doar pentru a-si atinge propriile interese. Cu siguranta va reusi pentru ca ii vor fi alaturi manierele si prezenta de spirit dar si amabilitatea ce ii caracterizeza in orice imprejurare. Nativiii Iepure nu-si asuma nici un fel de responsabilitati pana cand nu analizeaza situatia pro si contra din toate punctele de vedere. Poate de aceea oamenii Iepure se descurca atat de bine in afaceri.



Zodiac Indian- Pana  Nativul zodiei Pana din zodiacul indian stapaneste mestesugul cuvintelor. Vorbeste si scrie cu mult farmec si stie sa fie foarte convingator. Poate face o cariera stralucita ca orator sau scriitor si chiar isi doreste sa ajunga o personalitate vestita. Nu este exclusa o cariera politica, in care carisma sa il poate ajuta enorm. In viata particulara, nativul din zodia Pana are tendinta sa devina cabotin si lipsit de modestie. Are nevoie de un partener de viata intelegator si rabdator.


Zodiac Egiptean: Mut   Cei nascuti sub semnul de Mout sunt secretosi si inclinati catre melancolie. Plini de ironie, frustrati in incercarile lor de seductie din cauza timiditatii, poseda totusi o formidabila bogatie interioara pentru ca stiu cum sa mearga direct la tinta in relatiile cu oamenii. Intelepciunea lor este evidenta, sperantele inspiratoare. Ceea ce isi doresc cel mai mult este sa castige bunavointa si potectia unei figuri paterne autoritare.

Persoanele nascute sub acest semn sunt foarte receptive si timide din fire. Se bazeaza de cele mai multe ori pe intuitie si depind de cei din jur in mai toate actiunile pe care le intreprind. Adora sa-si faca planuri de viitor, insa nu le realizeaza singure. Sunt ambitioase, preferand munca linistita, creativa si discreta. Au o viata interioara foarte profunda si o perspicacitate iesita din comun, natura sa fiind stapanita de spiritul de dreptate si de cinste. Sunt inzestrate cu harul de a citi oamenii din priviri. Vad, observa, analizeaza si, pe baza intuitiei lor ascutite, caracterizeaza Si rareori se insala...

Este compatibil cu:
Amon-Ra (8 - 21 ianuarie; 1 - 11 februarie)
Thoth (1 - 19 aprilie; 8 - 17 noiembrie)
Culori norocoase: maro (barbati) si rosu carmin (femei).



Zodiac Arboricol : Salcie  Trasatura definitorie: Melancolia.

Dragoste: Este foarte senzuala si romantica si isi va combina intotdeauna aceste doua trasaturi care pentru ea sunt inseparabile. Ii place sa provoace rupturile in dragoste, pentru a-si savura apoi suferinta. Din acest motiv nu e foarte consecventa. ...

Frumoasa si melancolica, are mult farmec misterios, fiind un copac foarte pitoresc. Exista o lentoare dulce in modul ei de a se comporta si aceasta o face foarte atractiva, indeosebi pentru cei ce cauta o fiinta romantica. Ii place poezia, atmosfera de toamna ploioasa si miresmele imbatatoare. Cel mai bun loc pentru Salcie este pe malul apei, element de care se simte foarte atrasa. Desi pare neajutorata, lucrurile nu stau nici pe departe asa. Stie sa-si ia soarta in maini, iar in actiunile ei hotarate se simt uneori accente de duritate. Atuurile sale sunt inteligenta, fantezia, intuitia, supletea si un fler deosebit in dezvaluirea intentiilor celorlalti. Iubeste placerile, decorurile foarte romantice si nu suporta frigul. Dorinta de libertate este foarte importanta in conceptia sa generala despre lume si viata si nu accepta niciodata in cercul intim persoanele care i-o nesocotesc. Foarte adevarat insa e si faptul ca nici ea nu incalca libertatea celorlalti. Cu o aparenta fragila, Salcia e o maestra a defensivei si a contraatacului si nu trebuie crezuta prea mult atunci cand se plange de conditiile vitrege in care e nevoita sa traiasca, fiindca ea se complace de minune in acest context.



Personalitatile mele:

Monica, care e cea mai mica, e versiunea mea copil, care cerseste atentie si care plange din orice, care are nevoie de afectiune.  Alex, versiunea mea masculina, care reprezinta partea mea agresiva si impulsiva, care ia decizii gresite...  Miranda, versiunea mea adulta, cea care as prefera sa ma domine. E matura in gandire, nu sufera sentimental, nu mai e frustrata, nu mai plange din nimic. E cea care are grija de instinctele mele. Gemenii Andu si Claudiu, care imi guverneaza sentimentele si imi dicteaza cum sa ma port cu lumea, in functie de cum se poarta ei cu mine. Intotdeauna sunt "condusa" de cel putin 3. Dar cand devin exagerat de trista, nu mai stiu ce sa faca, si incep sa cedez pe interior
avatar
Miranda08

Posts : 9
Join date : 13/06/2014
Age : 17

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum